+++
Als leerwerkbedrijf helpen wij mensen bij hun ontwikkeling. Dit doen we door begeleiding, werk, opleiding en training in te zetten. De uitdaging om mensen te laten groeien gaan we niet alleen aan. Bij ons ontwikkelt iedereen mee: medewerkers, bedrijven en organisaties, gemeenten, familie en vrienden.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

+ Eruit halen wat erin zit!

Om mensen te kunnen helpen bij hun ontwikkeling, maken we gebruik van allerlei tools. Denk aan onderzoeksinstrumenten, trainingen, opleidingen, werkplekken en begeleiding op maat. Hiervoor passen we het loonwaardesysteem van Talent6 toe. Door de juiste instrumenten in te zetten, vergroten we samen de kans op een duurzame plaats voor mensen die graag willen werken, maar een steuntje in de rug nodig hebben. Werken met mensen is maatwerk. We gaan daarom graag het gesprek met je aan om te kijken waar de kansen liggen om gezamenlijk de arbeidsmarkt in onze regio verder te ontwikkelen! We kunnen je bovendien helpen met maatwerk op het gebied van re-integratie.

+ Werken aan eigen regie

Belangrijk in onze werkwijze is dat het initiatief zoveel mogelijk bij de mensen ligt, zodat zij de regie over hun eigen leven houden.

+ Productcatalogus

Download hier de productcatalogus voor een compleet overzicht van onze dienstverlening op gebied van arbeidsontwikkeling.

TOP