Met de komst van de Participatiewet hebben gemeenten extra taken en verantwoordelijkheden gekregen. Denk aan het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Werk jij bij een gemeente en heb je deze begeleiding in jouw takenpakket? Wij kunnen je helpen!

Maak kennis met arbeidsontwikkeling

WVS is een leerwerkbedrijf in de regio West-Brabant. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We staan niet alleen mensen bij die extra ondersteuning nodig hebben in hun zoektocht naar een reguliere baan, maar we geven ook advies en begeleiding aan werkgevers en gemeenten. Onze afdeling Arbeidsontwikkeling maakt hierbij gebruik van legio diensten en instrumenten. Zo kunnen wij werkgevers en gemeenten onder andere ondersteunen met een loonwaardebepaling.

Loonwaardebepaling

Wil je de loonwaarde laten bepalen van een medewerker die aan de slag is gegaan bij een werkgever, maar mogelijk niet zelfstandig het wettelijk minimumloon kan verdienen? Dan biedt onze loonwaardebepaling volgens de Uniforme Loonwaardemethodiek uitkomst. Deze bepaling bestaat onder andere uit een dossieronderzoek, werkplekobservatie en interview met de werkgever. Onze gecertificeerde loonwaardedeskundigen onderzoeken het takenpakket en kijken naar Tempo, Kwaliteit en Netto werktijd. Het resultaat: een rapport dat inzicht geeft in de loonwaarde van de medewerker.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de diensten van onze afdeling Arbeidsontwikkeling? Of wil je direct een loonwaardebepaling laten uitvoeren voor een medewerker? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

TOP