Onze vakmensen staan voor je klaar!

Bij WVS Diensten bieden wij honderden ondernemers en organisaties in West-Brabant dienstverlening op het gebied van groen, logistiek & productie, post & pakket, schoonmaak en bemiddeling & ondersteuning. Elke dag zijn onze 2.000 medewerkers aan de slag voor en bij opdrachtgevers in de regio. Ook voor jou staan we klaar. Samen zorgen we dat jouw klus geklaard wordt en dat onze mensen mooie toekomstkansen krijgen.

Video afspelen

Ons aanbod

Al ruim 50 jaar werken onze vakmensen voor en bij opdrachtgevers in de regio. Je kent ons misschien wel van onze werkzaamheden in het groen of de logistiek & productie. Maar we zijn ook in te schakelen op het gebied van post & pakket en schoonmaak. Dat doen we met veel plezier en passie samen met onze zusterbedrijven Business Post West-Brabant en WVS Schoonmaak. Daarnaast kun je bij ons advies en begeleiding inkopen op het gebied van arbeidsontwikkeling voor jouw organisatie. En we bemiddelen in personele ondersteuning bij jou op locatie vanuit ons brede detacheringsaanbod.

Paul Brugmans

Directeur-eigenaar AP Benelux

“WVS weet de juiste mensen te selecteren voor mijn bedrijf, en de begeleiding van medewerkers krijgt dankzij onze samenwerking een extra dimensie. Dat draagt bij aan hun en mijn arbeidsvreugde en betaalt zich ook in commercieel opzicht uit.”

Johan Laros

Commercieel directeur Altorffer BV

“De mensen met wie wij in contact staan, genieten zichtbaar van hun werk en hebben een oplossingsgerichte mentaliteit. Ik ervaar onze lange samenwerking met WVS dan ook als heel positief.”

Robert Krechting

Operationeel manager Luminaid

“Wij zijn onder de indruk van de toewijding van WVS. Het is fijn om samen te werken aan projecten met hoogwaardige resultaten én positieve sociale impact als gevolg. Zo bereiken we niet alleen zakelijke doelen, maar maken we ook verschil. ”

Peet de Jong

Teammanager Technische Dienst & Vastgoed S&L Zorg

“Het vertrekpunt is altijd onze gezamenlijke maatschappelijk betrokkenheid en oog voor ontwikkeling. Daarbij schakelen we snel en informeel. Of het nu gaat om bijsturing, nieuwe ideeën of praktische zaken: we weten elkaar altijd te vinden.”

Frans-Joseph de Graaf

Adjunct-algemeen directeur Stichting Nutsscholen Breda

“De filosofie van WVS Schoonmaak raakt waar wij als Nutsscholen voor staan: belangeloos iets voor een ander willen doen. Een goed voorbeeld dat we ook aan onze leerlingen proberen mee te geven.”

Ondernemen met je hart

Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Daarom werken bij WVS ruim 2.000 collega’s die wat extra ondersteuning nodig hebben in het vinden en behouden van duurzaam werk. Stuk voor stuk vakmensen die allemaal werken naar vermogen. Dankzij de opdrachten die ondernemers en organisaties aan ons uitbesteden, kunnen wij deze vakmensen toekomstkansen blijven bieden. Samenwerken met WVS betekent dus direct maatschappelijk verschil maken. Dat is ondernemen met je hart. En een win-win, toch? 

Samenwerken

Ben je enthousiast over het inzetten van onze vakmensen voor jouw opdracht of organisatie? Hartstikke leuk! Er zijn allerlei samenwerkingsvormen denkbaar waarbij we jou kunnen helpen én onze mensen kansen kunnen bieden. We denken graag met je mee.