+ Waarom is goed onderhoud van de openbare ruimte belangrijk?

Een goed onderhouden openbare ruimte zorgt voor tevreden bewoners. Het verbetert de leefbaarheid, draagt bij aan de veiligheid, gezondheid en mobiliteit, en vergroot de vastgoedwaarde. Ook zorgt het voor een prettige, goed uitziende omgeving.

+ Samenwerking

Gemeenten staan voor een uitdagende taak om de openbare ruimte leefbaar en veilig te houden. Wij ondersteunen gemeenten bij het realiseren van hun doelstellingen, bijvoorbeeld door samenwerking in wijkteams, projecten en innovaties.

+ Wijkteams

In diverse gemeenten werken we samen in wijkteams. Door deze samenwerking worden niet alleen de wijken goed onderhouden, maar werken we ook aan de ontwikkeling van diverse doelgroepen.

+ Over WVS Groenvoorziening

We zijn al vele jaren actief met onze groenafdeling. Uiteraard hanteren wij de hoogste kwaliteitsnormen (ISO, VCA** en ErBo).

TOP
Al gehoord van WVS Diensten en WVS Academie? Dan wil je vast meer weten! Maar nog even geduld graag, want we bouwen momenteel aan een nieuwe website. Houd tot die tijd onze social media en de Wat speelt er-pagina op de huidige site in de gaten.
+