2021 in cijfers

Scroll naar beneden om het jaar 2021 van WVS in cijfers uitgedrukt te zien. Wij adviseren om deze pagina op een tablet of pc te bekijken, aangezien sommige complexe tabellen op smartphones niet volledig getoond kunnen worden.

+++
Ontwikkeling in cijfers

900

opleidingen, trainingen en cursussen gegeven

66

mensen getraind voor onze ketenpartners

28

jobcoachtrajecten uitgevoerd

146

loonwaardemetingen verricht

Door de coronacrisis is het aantal deelnemers lager dan verwacht. Voor medewerkers van WVS zijn zowel functie gerelateerde als doorgroei opleidingen, trainingen en cursussen gegeven. Hieraan hebben er in 2021, ruim 900 medewerkers aan deelgenomen.

Voor het ISD Brabantse Wal en het Werkplein Hart van West-Brabant heeft WVS als ontwikkelbedrijf 66 mensen getraind met het o.a. aanleren van werkvaardigheden.

Er zijn 28 jobcoachtrajecten uitgevoerd en 146 loonwaardemetingen verricht onder de participanten binnen de reguliere bedrijven door WVS.

+++
Onderzoek in cijfers

Bij de afdeling Arbeidsontwikkeling hebben de volgende onderzoeken plaatsgevonden:

8

praktijkonderzoeken

Deze onderzoeken zijn een 0 meting en geven inzicht in vaardigheden, motivatie, affiniteit en gedrag. Dit in relatie tot arbeid en werkomgeving.

6

quickscanonderzoeken

Een quickscan geeft globaal inzicht in de arbeids- of opleidingsmogelijkheden, ontwikkelpunten en consequenties.

5

loopbaanonderzoeken

Een loopbaanonderzoek geeft inzicht in capaciteiten, vaardigheden, persoonlijkheidskenmerken en interesses waarmee een vertaalslag gemaakt kan worden naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

18

observatieonderzoeken

Bij een observatieonderzoek wordt er gekeken naar de werkplek, fysieke belasting en omgevingsfactoren. Dit onderzoek is gericht op vaardigheden.

Wil je nóg verder de diepte in? Bekijk dan ook onze verdiepende cijfers over 2021.

TOP