Welkom bij

WVS Diensten!

Elke dag halen onze ruim 2.000 collega’s eruit wat erin zit voor én bij onze honderden opdrachtgevers. Deze vakmensen leveren professionele dienstverlening op het gebied van groen, logistiek & productie, post & pakket, schoonmaak en horeca. En vanaf nu zijn al deze activiteiten ondergebracht in één sterk en splinternieuw bedrijfsonderdeel: WVS Diensten!

Een familie van vakmensen

Om het beste uit jezelf en uit je werk te halen voor onze klanten, moet werk meer zijn dan simpelweg een handeling uitvoeren. En er ís ook meer bij WVS Diensten. Zo is er de gezamenlijke trots om voor al die mooie klanten in de regio een bijdrage te kunnen leveren. En dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen. Samen met collega’s die op elkaar kunnen bouwen en met plezier en een flinke dosis motivatie werken aan professionele producten en diensten. Kortom: WVS Diensten bestaat uit een familie van vakmensen!

"We werken met mooie producten en een groep leuke collega’s. Die combinatie is goud waard, want plezier op het werk maakt perfectie in het werk."

Jamie Grosig

Medewerker Luminaid

Een sterke verbinding

WVS Diensten is een stevig bedrijfsonderdeel, maar staat niet op zichzelf. Er is een sterke verbinding met ons andere nieuwe bedrijfsonderdeel: WVS Academie. Binnen WVS Academie staat praktisch leren centraal. Dit om meer mensen een kans te geven op een mooie baan op de arbeidsmarkt. Dat praktisch leren gebeurt in de meeste gevallen bij… precies… WVS Diensten! En als deelnemers van WVS Academie om wat voor reden dan ook niet de stap naar de reguliere arbeidsmarkt kunnen maken, dan kan WVS Diensten het vangnet zijn. Want of je nu binnen of buiten de muren van WVS werkt, we halen er altijd uit wat erin zit!

"Sta stil bij jouw ontwikkeling. Soms is snelheid nodig, maar rust is ook gepast."

Agmaja Kolman

Accountmanager en -coördinator Bedrijfsbureau Business Post West-Brabant

Vakmanschap op vele terreinen

"Alles wat je aandacht geeft, groeit."

Dennis Schijvenaars

Hoofduitvoerder Groen

Ondernemen met een plus

Het is je vast opgevallen dat ons logo een plus in zich heeft. Maar waar staat die nu eigenlijk voor? De plus symboliseert meerwaarde. Bijvoorbeeld voor ondernemers die sociaal ondernemen belangrijk vinden. Sociaal ondernemen betekent dan ook maatschappelijke meerwaarde creëren. Dat klinkt wollig, maar het betekent gewoon: ondernemen met je hart. En steeds meer ondernemers doen dit door zaken te doen met WVS Diensten. Mooi toch?

TOP