+ Ontwikkelen naar werk

Stel, je wil graag werken, maar persoonlijke omstandigheden maken het lastig om aan een baan te komen. Dan kun je soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Met extra ondersteuning en voorbereiding kunnen wij jou helpen je kansen op een baan te vergroten. Via een leerwerktraject* bieden we je begeleiding, werkervaring, opleiding en training om je te helpen bij jouw weg naar werk.

*een leerwerktraject wordt je aangeboden door Werkplein Hart van West-Brabant of ISD Brabantse Wal

+ Begeleiding op maat

Het is jouw ontwikkeling, maar je hoeft het natuurlijk niet in je eentje te doen. Wij zijn er voor je om je te begeleiden en te coachen.

+ Werkervaring

Tijdens je traject draai je mee met een of meerdere van onze diensten. Daarnaast kijken we samen naar mogelijkheden om in andere organisaties ervaring op te doen.

+ Opleiding en training

We bieden zowel vakgerichte opleidingen als trainingen gericht op werknemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling aan.

+ Een leerwerktraject, hoe werkt dat eigenlijk?

01

Selectie

Voordat je aan de slag gaat met jouw leerwerktraject, word je aangemeld door je klantmanager. Een klantmanager wordt je toegewezen vanuit de gemeente (Werkplein Hart van West-Brabant of ISD Brabantse Wal) als je een uitkering hebt aangevraagd.
02

Intake

Als je aanmelding is goedgekeurd, gaan we samen met jou en je klantmanager in gesprek. We kijken dan naar de mogelijkheden, maar ook naar je wensen, ambities en doelen. Hierover maken we heldere afspraken met elkaar.
03

Plaatsing & opdracht

Nu we weten wat er mogelijk is, maken we de volgende stap. Je start met werken en leren bij WVS. In deze fase wordt ook bekeken of je training en/of opleidingen nodig hebt. Maar ook of je ook buiten WVS werkervaring kunt opdoen.
04

Opdracht uitwerken

In deze fase ben je aan de slag binnen of buiten WVS. Misschien krijg je tussendoor ook andere werk- en/of leeropdrachten. Zo dagen we je uit om bijvoorbeeld wat andere werkzaamheden te doen of om even te wisselen van locatie of werkplek.
05

Afronding

Aan het einde van je leerwerktraject kijken we samen je resultaten en bespreken we onze bevindingen. Hier maken we een verslag van, zodat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden en je kansen op werk binnen de arbeidsmarkt.
TOP