De invoering van de Participatiewet is vast niet aan je voorbijgegaan. Sinds 2015 hebben gemeenten meer taken en verantwoordelijkheden op het gebied van arbeidsparticipatie. Niet zelden zijn er instrumenten nodig om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt klaar te maken voor werk. WVS kan daarin een rol spelen.

Maak kennis met arbeidsontwikkeling

Wij hebben al 45 jaar ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van mensen met een (arbeids)beperking in West-Brabant. De professionals van onze afdeling Arbeidsontwikkeling kunnen hiervoor putten uit een breed scala aan producten. Zo kunnen we onder andere van dienst zijn met leerwerken.

Arbeids- en werknemersvaardigheden

Een leerwerktraject wordt ingezet om de arbeids- en werknemersvaardigheden te verbeteren door praktijkervaring op te doen. Bijvoorbeeld met een stage of arbeidsactivering. In een periode van minimaal drie maanden ontwikkelt de medewerker zich binnen de vooraf vastgestelde doelen. Op de werkvloer, want dat werkt het best!

Ontwikkeldoelen

Op basis van deze doelen zoeken we een passende leerwerkplek. Wij beschikken over een groot en gevarieerd aanbod van werkplekken waar ruimte is om aan ontwikkeldoelen te werken, zowel binnen- als buitenshuis. En natuurlijk begeleiden we de medewerker gedurende de hele periode.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden over leerwerken of over een van de andere instrumenten van de afdeling Arbeidsontwikkeling? Onze deskundigen weten je er alles over te vertellen. Neem vrijblijvend contact op!

TOP