Welkom bij WVS Academie

WVS Academie is er om jou te helpen groeien naar werk dat past bij jouw talenten en persoonlijke situatie. Tijdens een ontwikkeltraject bij ons ontdek je wat je wilt, wat je kunt en waar jouw beste kansen op de arbeidsmarkt liggen. Laat ons met je meedenken in mogelijkheden!

Video afspelen

Leerroutes

Tijdens jouw ontwikkeltraject volg je een leerroute waarin je werkervaring opdoet in de vakgebieden groen, logistiek, post & pakket, horeca of schoonmaak. Of kan er een maatwerk leerroute voor je ontworpen worden. Verder groei je in basisvaardigheden die handig zijn in elke baan en voel je hoe fijn het is om een werkritme en contact met collega’s te hebben.

Kim van Hooijdonk

Coördinator ISD Brabantse Wal

“Nu mijn collega’s en ik steeds meer op locatie met WVS samenwerken, kunnen we werkzoekenden nog beter helpen. Samen bieden we echt maatwerk, doorlopen we de ontwikkeltrajecten en denken we in oplossingen en mogelijkheden.”

Jo

“Als beheerder van de catering focus ik mij op de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen heeft talenten, het is de kunst om erachter te komen welke dat zijn.”

Alisha

“Studeren op school en boeken lezen is gewoon niet mijn ding. Ik ben een echte aanpakker die lekker bezig wil zijn, en hier kan ik leren door te doen.”

Veysel

“Bij de leerroute Logistiek werken we zowel individueel als samen. Teamleden kunnen elkaar ondersteunen en motiveren. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Hicham

“Ik wist toen ik begon natuurlijk niks over post, maar in korte tijd heb ik zoveel geleerd. Best spannend, maar het ging heel goed.”

Kyara

“Ik ontdekte bij WVS Academie dat ik veel meer kan dan ik dacht. En dat feedback bedoeld is om me te beter te maken. Ik mag hier fouten maken en ervan leren. En lekker buiten bezig zijn, dat is mijn ding!”

Ontdekken, Groeien, Gaan

Een ontwikkeltraject bestaat uit de drie fases Ontdekken, Groeien en Gaan. In de laatste fase kijken we samen hoe je gegroeid bent en wat je nodig hebt om de stap naar een leuke nieuwe baan te maken. We denken met je mee in mogelijkheden en zetten ons brede netwerk graag voor je in.

Aanmelden

Ben je enthousiast over het ontdekken van nieuwe stappen naar werk? Hartstikke leuk! We helpen je graag met het aanvragen van jouw ontwikkeltraject bij WVS Academie via je uitkeringsinstantie.