Werkwijze

Succesvol samenwerken betekent voor ons tevreden klanten én gelukkige, gezonde medewerkers. Bij elke (nieuwe) opdracht vertrekken we vanuit dat doel en richten we daar de uitvoering op in. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvang je een offerte met een prijsindicatie voor de door ons geadviseerde diensten. Zodra er akkoord is op de offerte, stemmen we de inhoudelijke planning en uitvoering van de opdracht af. Zijn we het daarover eens, dan brengen we onze vakmensen en hun (toekomstige) werkplek in gereedheid en starten we de klus. Gedurende de looptijd van de opdracht bespreken we regelmatig samen de voortgang, bieden we ondersteuning van de medewerker en stellen we bij waar nodig. 

Werkvormen

Onze dienstverlening is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen van jouw organisatie en de mogelijkheden van onze mensen. Er valt voor jou van alles te kiezen:

Contractduur

Wij doen korte projecten, langlopende opdrachten en alles ertussenin.

Werklocatie

Onze vakmensen kunnen op onze eigen vestigingen aan de slag of bij jou op locatie.

Aantal medewerkers

We detacheren individuele medewerkers maar ook complete teams met begeleiding.

Verloning

Onze medewerkers werken vanuit een dienstverband bij WVS of in een detacherings- of begeleid­werkenconstructie. En als er een duurzame match is, kun je ze als opdrachtgever zelfs zelf een dienstverband aanbieden.

Ondersteuning en begeleiding

Omdat wij werken met medewerkers met uiteenlopende arbeidsbeperkingen, vraagt dat wat extra ondersteuning op een werkplek. WVS heeft hierin ruim 50 jaar ervaring en biedt bij elke opdracht de ondersteuning die nodig is om medewerkers goed tot hun recht te laten komen. Denk hierbij aan praktische aanpassingen op de werkplek, jobcoaching, begeleidingsgesprekken, arbeidsonderzoek en maatwerkdetachering of -selectie. Wij kijken altijd naar wat iemand wél kan, zijn gewend om in oplossingen te denken en ontzorgen de opdrachtgever zoveel mogelijk in dit proces. In onze samenwerkingen zijn heldere afstemming, een hart voor mensen en wederzijds begrip de basis van succesvol sociaal ondernemen.

Vergoedingen en subsidie­mogelijkheden

Als je samenwerkt met een sociaal ontwikkelbedrijf als WVS, haal je niet alleen waardevolle hulpkrachten in huis, maar kan dat je ook nog eens financiële voordelen opleveren. Afhankelijk van de werkvorm die je kiest en de dienst die je afneemt, kun je bijvoorbeeld in aanmerking komen voor loonkostensubsidie, terugbetaling van uren bij ziekteverzuim en kortingen op WIA- en WW-premies. Onze collega’s van Bemiddeling & Ondersteuning vertellen je hier graag meer over.

Samenwerken

Ben je enthousiast over het inzetten van onze vakmensen voor jouw opdracht of organisatie? Hartstikke leuk! Er zijn allerlei samenwerkingsvormen denkbaar waarbij we jou kunnen helpen én onze mensen kansen kunnen bieden. We denken graag met je mee.