Leerroute
Logistiek

Heb jij je altijd al afgevraagd of werken in een magazijn iets voor jou is? En houd jij van aanpakken met aandacht? Dan is de logistieke sector misschien wel het ontdekken waard. Kom kennismaken met dit kansrijke vakgebied en leer van onze logistieke professionals in de praktijk.

Jouw kansen

Vaardigheden
Tijdens de leerroute Logistiek ontwikkel jij je in het vakgebied én als werknemer. Beide heb je nodig om succesvol te kunnen zijn in een baan in deze sector. Je leert allerlei vakvaardigheden, zoals het laden van een container en het lossen van een pallet, maar ook aan orderpicken in het magazijn en transporteren met een pompwagen. Verder werk je aan jouw werknemersvaardigheden. Denk hierbij aan tijdsplanning, communicatie, flexibiliteit, samenwerken en zelfstandigheid. Je draait eerst mee op de leslocatie bij WVS en loopt daarna begeleid stage bij een logistieke werkgever in de regio.
Certificaten en diploma's
Als je jouw ontwikkeltraject bij de leerroute Logistiek goed en gemotiveerd doorloopt, kom je in aanmerking voor een landelijk erkende mbo-praktijkverklaring Logistiek Medewerker.
Mogelijkheden
West-Brabant biedt enorm veel werkgelegenheid in de logistieke sector. Onze leerroute Logistiek bereidt jou daar perfect op voor. Doorloop jij jouw ontwikkeltraject helemaal, ben je arbeidsfit en wil je aan de slag in deze sector? Dan stellen we je graag voor aan professionele logistiekbedrijven uit ons netwerk. Heb jij wat extra ondersteuning in werk nodig, dan kun je ervoor kiezen om je ontwikkeltraject bij ons te verlengen. Of gaat aan de slag als collega bij WVS Diensten in logistieke en/of productiewerkzaamheden.
Veysel

“Bij de leerroute Logistiek werken we zowel individueel als samen. Teamleden kunnen elkaar ondersteunen en motiveren. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Leerroute Logistiek

Praktische informatie

Locatie

Regio Roosendaal.

Werktijden

In overleg in te vullen op maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 16.30 uur.

Taal

Nederlands.

Werkvorm

In groepsverband.

Voorwaarden

Je bent in staat om te lopen, staan en tillen.

Benodigdheden

Van WVS krijg je veiligheidsschoenen en een veiligheidshesje. Je neemt zelf lunch, drinken en stevige, niet-loszittende kleding zoals een spijkerbroek mee.

Meer weten over de leerroute Logistiek?

Onze trajectbegeleider beantwoordt je vragen graag!
Elke Koopman