Leerroute
Op Maat

Ben je inmiddels al een tijdje werkzoekende en lukt het je niet om zelf een leuke baan te vinden of te behouden? Of vraag je je af of werken voor jou wel haalbaar is vanwege je persoonlijke situatie? In de Leerroute Op Maat ontdek en ervaar je of en hoe jij de stap naar werken kunt maken. Samen met jou doorlopen we een uniek ontwikkeltraject dat past bij wat jij nodig hebt.

Jouw kansen

Vaardigheden
De leerroute Op Maat wordt zo opgebouwd dat hij helemaal aansluit bij wat jij nodig hebt om je te ontwikkelen. We kijken samen met jou en je klantmanager naar wat je al kunt, waar je ambities liggen en wat voor soort ondersteuning bij jouw situatie past. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met aanpassingen aan je werkplek, extra werkinstructies verzorgen of het werktempo op jou laten aansluiten. Ook denken we graag met je mee in oplossingen voor problemen rond gezondheid, geld, kinderopvang of vervoer. Onze werkcoach creëert vervolgens voor jou een unieke, passende leerwerkplek bij een van de honderden opdrachtgevers uit ons netwerk of binnen onze eigen organisatie. Hier kun je ervaring en vaardigheden opdoen die passen bij jouw wensen en word je begeleid op je eigen tempo en niveau. Echt maatwerk dus.
Certificaten en diploma's
Omdat deze leerroute echt maatwerk is, bestaan hier geen aparte diploma’s of certificaten voor.
Mogelijkheden
De leerroute Op Maat is niet verbonden aan een specifiek vakgebied, maar biedt je juist toegang tot een heel breed aanbod van waardevolle werkomgevingen. Je kunt bijvoorbeeld ervaring opdoen in een buurthuis, theater, winkel, kantoor, warehouse of school. Of lekker actief aan de slag in het groen, de glasbewassing, de bouwwereld of techniekbranche. We helpen je uitzoeken waar jij het best tot je recht komt en verbinden je tijdens je ontwikkeltraject aan de werkgever of organisatie die daarbij past.
Kim van Hooijdonk

Coördinator ISD Brabantse Wal

“Nu mijn collega’s en ik steeds meer op locatie met WVS samenwerken, kunnen we werkzoekenden nog beter helpen. Samen bieden we echt maatwerk, doorlopen we de ontwikkeltrajecten en denken we in oplossingen en mogelijkheden.”

Leerroute Op Maat

Praktische informatie

Locatie

Regio West-Brabant, in de buurt van jouw woonplaats.

Werktijden

Parttime of fulltime in overleg

Taal

Nederlands

Werkvorm

Individueel of groepsverband

Voorwaarden

Afhankelijk van de invulling die we samen met jou bepalen

Benodigdheden

Afhankelijk van de invulling die we samen met jou bepalen

Meer weten over de leerroute Op Maat?

Onze trajectbegeleider beantwoordt je vragen graag!
Marieke Besembun