Tijdens de bingomiddag vorige week zaterdag in Bergen op Zoom hebben we 1220 euro opgehaald voor het goede doel.|Prachtige prijzen tijdens de bingomiddag van het WVS Mont Ventoux-team.

Bingoën tegen kanker

Als je WVS al een tijdje volgt, dan weet je misschien wel dat wij al een aantal jaren de Mont Ventoux beklimmen om ons, samen met ColSensation, in te zetten voor de bestrijding van kanker. Dit doen wij niet alleen door de top van de berg al wandelend, hardlopend of fietsend te bereiken, maar ook door op andere manieren geld in te zamelen voor dit goede doel.

Prachtige prijzen tijdens de bingomiddag van het WVS Mont Ventoux-team.Zo maken we mooie vlaggen, bakken we lekkere pannenkoeken én organiseren we gezellige bingomiddagen. Tijdens de bingomiddag vorige week zaterdag in Bergen op Zoom hebben we zelfs 1220 euro opgehaald! Dankzij sponsors als Lidl, Albert Heijn, Cloetta, Duo Penotti, De Goudsbloem en De Tulp, konden we prachtige prijzen weggeven.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker én kans maken op bijvoorbeeld een goedgevulde boodschappentas, een Altrex-trap of twee Efteling-kaartjes? Dat kan! Zaterdag 13 april organiseren we een laatste bingomiddag op onze vestiging in Etten-Leur. Voor tien euro kun je tien rondes meedoen. Meld je aan door een mailtje te sturen naar jzuijkerbuijk@wvs.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het WVS Mont Ventoux-team? Like dan de Facebook-pagina!

Recente berichten