Dienst

Logistiek & Productie

Ruim 80 opdrachtgevers maken dagelijks gebruik van onze value added services in logistiek & productie. Ze vinden in WVS Diensten een betrouwbare partner die vakkundig kan assembleren, ompakken, labels toevoegen, naaien, kwaliteit controleren, displays bouwen en nog veel meer.

Waar we goed in zijn

Co-packing

Verpakkingstechnieken

Assemblage

Grafische afwerking

Over WVS Logistiek & Productie

Hulp van handige handjes

Onze vakmensen van Logistiek & Productie werken met veel plezier aan allerlei projecten met handmatige werkzaamheden voor uiteenlopende landelijke en regionale klanten. We zijn een zorgvuldige, innovatieve club die met een opdrachtgever meedenkt over hoe het beter en slimmer kan met de middelen en mensen die we hebben. Opdrachten voeren we voor je uit op onze eigen vestigingen óf bij jou op locatie. Zowel kortstondige klussen als structurele werkzaamheden zijn aan ons welbesteed. Lekker bezig!

Co-packing

Opdrachtgevers uit de food en non-food branche weten ons te vinden voor in- en ompakwerkzaamheden zoals stickeren en (semiautomatisch) labelen, bundelen, samenstellen van verpakkingen en assortimenten. Ook voor displaybouw, rework of reconditionering van verpakkingen zijn we in te schakelen.

Verpakken

Voor het goed en veilig verpakken van goederen moet je bij WVS zijn. Op onze vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal verzorgen wij voor opdrachtgevers het sealen, (bundel)krimpen, sleeven of banderen van goederen. Ook met label- en inktjetprinting kunnen wij je helpen.

Assembleren

Onze collega’s hebben veel ervaring met uiteenlopende assemblagewerkzaamheden. Zo zijn ze sterk in het monteren van metalen en kunststof onderdelen tot een halffabricaat of eindproduct. Bovendien kun je bij ons terecht voor diverse elektrotechnische werkzaamheden als solderen, testen, doormeten, assembleren van kabelbomen, het op lengte knippen en het strippen van elektradraden. Ook eenvoudige paneelbouw behoort tot onze mogelijkheden.

Grafisch afwerken

Ook grafische (papier)afwerking kun je uitbesteden aan WVS. Met ons eigen team en machinepark is snijden, perforeren, vouwen en rillen met een gerust hart aan ons over te laten. Daarnaast hebben we de kennis en kunde in huis om schriften samen te stellen en te spiraleren en blokhechten.

Confectiewerkzaamheden

Op onze industriële confectieafdeling werken collega’s aan eenvoudige, maar nauwkeurige confectiewerkzaamheden. Ze zijn sterk in het assembleren, omzomen, stikken of locken van textiel. Labels verwijderen of en nieuwe labels aannaaien, het omzomen van warmtekruikzakken of bevestigen van hengsels aan canvas tassen; ze draaien hun hand er niet voor om!

 

Robert Krechting

Operationeel manager Luminaid

“Wij zijn onder de indruk van de toewijding van WVS. Het is fijn om samen te werken aan projecten met hoogwaardige resultaten én positieve sociale impact als gevolg. Zo bereiken we niet alleen zakelijke doelen, maar maken we ook verschil. ”

Sociaal ondernemen

Wil jij succesvol ontzorgt worden, terwijl je maatschappelijke meerwaarde creëert? Onze mensen pakken de klus graag voor je op (en in). Dat is sociaal vakmanschap gecombineerd met inclusief ondernemerschap!

Samenwerken en ondernemen met je hart?

Maak een afspraak met onze accountmanagers Logistiek & Productie!
Ton Tan en Jeroen Brouwers