Dienst

Post & Pakket

Jouw zakelijke post is voor ons dagelijkse kost. WVS Diensten werkt hiervoor samen met zusterbedrijf Business Post. Samen verwerken en bezorgen we postzendingen binnen 24 uur, tegen scherpe tarieven én maatschappelijk verantwoord.

Waar we goed in zijn

Post- en pakketbezorging

Reproservice

Fulfilment

Koeriersdiensten

Over WVS Post & Pakket

Wij maken werk van post

Wat ons betreft kan zakelijke postbezorging flexibeler, persoonlijker en goedkoper. Onze verschillende diensten zijn er dan ook op gericht om ondernemers te ontzorgen. Of het nu gaat om het voorbereiden en versturen van een zending, (e)-fulfilment, reproservice of koeriersdiensten. Bij ons ben je aan het juiste adres. Het bezorggebied bestrijkt ruwweg de regio West-Brabant en het eiland Tholen. Wil je daarbuiten post bezorgd hebben? Dat is dankzij ons landelijke netwerk geen enkel probleem!

Johan Laros

Commercieel directeur Altorffer BV

“De mensen met wie wij in contact staan, genieten zichtbaar van hun werk en hebben een oplossingsgerichte mentaliteit. Ik ervaar onze lange samenwerking met WVS dan ook als heel positief.”

Sociaal ondernemen

Heb jij hart voor mensen en wil jij voor jouw organisatie post- en pakketbezorging die klopt als een (brieven)bus? Besteed dan jouw zendingen uit aan de postkanjers van Business Post via WVS Diensten. Zo ondersteunen we jou én kunnen we toekomstkansen bieden voor onze medewerkers. Dat is pas maatschappelijk verantwoord versturen!

Samenwerken en ondernemen met je hart?

Maak een afspraak met onze accountmanager en teamleider bedrijfsbureau Business Post!
Agmaja Kolman