Dienst

Schoonmaak

Toe aan meer glans? WVS Schoonmaak is het sociaalste professionele schoonmaakbedrijf in de regio. Wij maken de wereld namelijk niet alleen een beetje schoner, maar ook beter. Dat doen we al sinds 2009 door elke dag waardevolle plekken op de arbeidsmarkt te creëren en brandschoon resultaat te leveren voor ruim driehonderd zakelijke opdrachtgevers.

Waar we goed in zijn

Interieurschoonmaak

Vloerreiniging

Glasbewassing

Sanitaire producten

Over WVS Schoonmaak

Lekker schoon, lekker bezig

Kantoren stofzuigen, bureaus afstoffen, vloeren dweilen, glazen wassen, toiletten reinigen… You name it, wij doen het. Van Breda tot Goes helpen we jouw organisatie graag aan een schonere en gezondere werk- en leefomgeving. We hebben daarbij aandacht voor veiligheid, kwaliteit en milieu: onze ISO9001- en ISO14001-certificering is tiptop in orde. Maar aandacht voor mensen, dat vinden we net zo belangrijk. Onze eigen mensen (wist je dat we zelf onze medewerkers in de praktijk opleiden?) én onze opdrachtgunners. Zoals we ook wel zeggen: wij werken voor, maar vooral mét opdrachtgevers.

Frans-Joseph de Graaf

Adjunct-algemeen directeur Stichting Nutsscholen Breda

“De filosofie van WVS Schoonmaak raakt waar wij als Nutsscholen voor staan: belangeloos iets voor een ander willen doen. Een goed voorbeeld dat we ook aan onze leerlingen proberen mee te geven.”

Sociaal ondernemen

Wij geloven dat iedereen een glanzende kans in het leven verdient. Ons een schoonmaakklus gunnen, betekent direct nieuwe toekomstkansen voor onze medewerkers. Zo gaan we samen op sociale schoonmaakmissie!

Samenwerken en ondernemen met je hart?

Maak een afspraak met onze operationeel manager WVS Schoonmaak!
Mady van der Wekke