In en uit het magazijn bij Bravis

Met zijn passie voor perfectie draagt Colin van Unen de verantwoordelijkheid van het magazijnwerk bij Bravis met trots en precisie. Toch zit zijn precisie hem ook wel eens in de weg. Hij heeft geleerd dat hij door op tijd te ventileren bij zijn leidinggevende of een collega, dingen beter los kan laten. Colins pad van groei is een inspirerend bewijs dat doorzettingsvermogen en toewijding de wortels zijn waaruit succes bloeit.

De overstap naar Bravis, zeven jaar geleden, bleek voor Colin een keerpunt. Op zijn 18e begon hij zijn loopbaan in 2014 bij WVS Diensten op de afdeling in- en ompak. Al snel bleek dat niet helemaal bij hem te passen. Colin is graag fysiek druk bezig en samen met zijn leidinggevende Kees van Hassel, teamleider bij WVS, gingen ze op zoek naar een beter passende functie.

De waarde van collega’s

De steun en betrokkenheid van Kees gaf Colin niet alleen zelfvertrouwen, maar ook de motivatie om ervoor te gaan. Colin vertelt: “Het gevoel van ergens op je plek zijn zit ‘m zowel in de werkzaamheden als de collega’s die je om je heen hebt.” Collega’s zijn belangrijk voor Colin. “Je ziet elkaar toch vier dagen in de week, dus dan is het fijn als je goed met elkaar overweg kan, toch?”

 

Zorgvuldig werken

Bij Bravis ontpopte Colin zich snel tot een essentiële kracht binnen een team van acht collega’s. “Zijn flexibiliteit en vermogen om snel te schakelen maken hem waardevol,” vertelt Esther van der Horst, praktijkopleider WVS bij Bravis. “Colin beseft hoe cruciaal het is om zorgvuldig en efficiënt te werken, vooral bij het verplaatsen van delicate materialen. Zijn aanstekelijke vrolijkheid en positieve instelling maken hem geliefd bij zijn collega’s.”

Uit het magazijn

Met zijn certificaten op zak – waaronder die voor de EPT, heftruck en de reachtruck – heeft Colin al een stevige basis gelegd in de logistieke wereld. Maar zijn ambitie strekt verder: hij hoopt zijn CE-rijbewijs te behalen en aan de slag te gaan als chauffeur. Colin sluit zijn verhaal af met: “Dat is uiteindelijk mijn droom, en ik geloof dat zolang je dromen hebt, je je ook blijft ontwikkelen. Dus daar blijf ik mij graag voor inzetten. Uiteindelijk is plezier hebben in je werk een van de belangrijkste dingen.”

Recente berichten