Lancering werkgeversnetwerk MetWerk

|

Op donderdag 15 juli werd het nieuwe West-Brabantse werkgeversnetwerk MetWerk gelanceerd. Een club ondernemers, onderwijspartners en overheidsinstellingen die zich samen hard gaan maken voor meer inclusiviteit op de arbeidsmarkt.  

Want wat blijkt? Organisaties die inclusief ondernemen en de balans hebben gevonden tussen economische, sociale en ecologische resultaten, boeken betere resultaten voor het bedrijf en de samenleving. Zij zijn op dit moment vaak koplopers in innovatie en behalen meer en meer zakelijk succes. En daarnaast geeft het ook nog eens ontzettend veel voldoening om iemand een kans te kunnen geven op een mooie baan, een leerwerkomgeving en een betere toekomst.

Hartstikke belangrijk om als regio in te investeren en meer dan genoeg reden om je als West-Brabantse ondernemer te oriënteren op de mogelijkheden voor jouw organisatie. Als een van de trotse founders van MetWerk sloten we dan ook graag aan bij de lancering in Geertuidenberg. Een zaal vol enthousiaste betrokken netwerkpartners op anderhalve meter, een aantal hele inspirerende sprekers en als kers op de taart de uitreiking van twee mbo-praktijkverklaringen aan medewerkers van onze groenvoorzieningsafdeling.

We feliciteren onze medefounders en het MetWerk-bestuur en wensen alle aangesloten netwerkpartners heel veel succesvolle inclusieve samenwerkingen toe!

 

Recente berichten