Mondkapjes voor regionale zorginstellingen

|

Samen staan we sterk; nou reken maar! De afgelopen weken maakten de dames en heren op onze confectieafdeling samen met Ecotax filtertechniek ruim 15.000 (niet gecertificeerde) mondkapjes voor zorginstellingen in West-Brabant. 

Door de komst van corona eerder dit jaar ontstond overal in de Nederlandse zorgsector een schreeuwend tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen. In maart doneerden WVS al 50.000 paar vinyl handschoenen uit onze eigen voorraad aan het Bravis ziekenhuis. Later die maand werden we benaderd door Ecotax Filtertechniek voor een andere unieke samenwerking; productie van not-for-profit mondkapjes voor regionale zorginstellingen.

WVS maakt zich graag hard voor de regio en het welzijn van de mens, dus hebben we onze confectieafdeling omgebouwd tot ‘mondkapjeshoofdkwartier’. Ecotax levert het hoogwaardige filtermateriaal en wij assembleren het tot een bruikbaar mondkapje. Inmiddels rolden er al 15.000 exemplaren van de band en maakten we samen een hoop #zorghelden blij. Wie tekort heeft, moet slim zijn. En samenwerken!

Recente berichten