jongens van S&L zorg op de prokkeldag aan het harken

Vreugde tijdens de jaarlijkse Prokkeldag

Vandaag vond weer een succesvolle editie van de jaarlijkse Prokkeldag plaats in de gemeente Bergen op Zoom. Op het meest zonnige moment van de week verzamelden een enthousiaste club uit het groenvak en de toppers van S&L Zorg zich opnieuw om samen de handen uit de mouwen te steken.

Dit jaar stond opnieuw in het teken van samen leren en plezier maken. De deelnemers waren vastberaden om het plantsoen er weer piekfijn uit te laten zien. Met harken, vegen, schoffelen en opruimen hebben ze samen prachtige resultaten bereikt. Net als voorgaande jaren werd er extra aandacht besteed aan veiligheid en netheid. Door elkaar te helpen en goed samen te werken kon iedereen een waardevolle bijdrage leveren. Het was inspirerend om te zien hoe de deelnemers met en zonder verstandelijke beperking elkaar aanvulden en ondersteunden.

Verbinding maken

De Prokkeldag blijft een prachtige gelegenheid om verbindingen te leggen en te laten zien dat iedereen op zijn of haar manier kan bijdragen aan de gemeenschap. Dank aan alle deelnemers en begeleiders voor hun inzet en enthousiasme. Samen hebben we weer een schitterende dag beleefd en zichtbaar verschil gemaakt. Goed gedaan, kanjers!

We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Recente berichten