WVS gaat lekker op duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid; we kunnen er niet meer omheen. Het doel van WVS is om medewerkers zo lang mogelijk optimaal te laten werken en de mogelijkheid te bieden tot (verdere) arbeidsontwikkeling en ondersteuning bij een gezonde levenswijze. Door rekening te houden met de wensen en omstandigheden van werknemers, maakt dat werknemers gezonder, productiever en gemotiveerder op de werkvloer. Er zijn verschillende manieren om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Maar hoe zetten wij duurzaamheid nou in voor onze medewerkers?

Kick-off

Dinsdag 12 april vond de kick-off plaats van Duurzame Inzetbaarheid met als hoofdthema: Ik ga Lekker. Ingrid van Meel, coördinator Duurzame Inzetbaarheid bij WVS, vertelt ons hier meer over. “Duurzame inzetbaarheid van onze collega’s is erg belangrijk. De intentie is om het beste uit onze collega’s te halen. Dit doen we door te werken aan 4 overkoepelende pijlers: lekker in je vel, lekker werken, lekker leren en lekker samenwerken. Deze pijlers en de onderliggende acties zijn manieren om duurzame inzetbaarheid te vergroten.” Na de opening van Ingrid vonden verschillende workshops en voorlichtingen plaats en werden vragen beantwoord over wat je zelf kunt doen om gezond en fit te blijven.

Workshops

In samenwerking met de Haagse Hogeschool zijn er studenten ingezet vanuit de opleiding Diëtiek. Tijdens de kick-off hebben de studenten verschillende verantwoorde hapjes geserveerd zoals eiwraps met spinazie en kipfilet, tomatensoep en capresespiesjes. Mensen enthousiasmeren om gezond te eten is dan ook wat zij het liefst doen.

O enne, die hapjes vielen absoluut in de smaak!

 

Recente berichten