Welkom WVS Diensten & WVS Academie!

|

Heb je het leuke nieuws al gehoord? WVS lanceert dit jaar WVS Diensten en WVS Academie. Zo blijven we vakwerk leveren voor onze opdrachtgevers én kunnen we nog meer werkzoekenden een opstap bieden naar de arbeidsmarkt.

Je zult het de komende maanden vast vaker voorbij zien komen; WVS Diensten en WVS Academie. Werken en leren bij WVS. Onze werkzaamheden voor en bij opdrachtgevers bundelen we vanaf nu onder WVS Diensten. Alle activiteiten rond het praktisch ontwikkelen van mensen naar werk komen samen bij WVS Academie. Twee sterke specialismen samen onder één dak.

WVS Diensten
Al bijna vijftig jaar werken onze vakmensen voor en bij opdrachtgevers in de regio. Je kent WVS vast van onze dienstverlening in het groen, post & pakket, logistiek & productie en schoonmaak. Dat blijven we ook met veel plezier en passie doen bij WVS Diensten en onze zusterbedrijven Business Post en WVS Schoonmaak. De voordelen? Opdrachtgevers kunnen op de vertrouwde manier werk aan ons blijven uitbesteden én tegelijkertijd bijdragen aan nieuwe ontwikkelkansen voor werkzoekenden in de regio. Collega’s van WVS Academie maken voor praktijklessen in de ontwikkeltrajecten gebruik van de uitgebreide kennis en kunde van onze vakmensen en werklocaties van WVS Diensten. Dat is pas kruisbestuiving!

WVS Academie
Bij WVS Academie draait het om leren in de praktijk en groeien als mens. Onze eigen collega’s kunnen zich natuurlijk doorontwikkelen bij WVS Academie, maar de focus ligt met name op het ondersteunen van werkzoekenden in de regio. En dat is hard nodig, want alleen al in West-Brabant staan duizenden mensen zonder werk langs de zijlijn. Of het nou om jongeren uit het voortgezet speciaal onderwijs, uitkeringsgerechtigden of statushouders gaat; bij WVS Academie maak je een sterke opstap naar werk en zelfstandigheid. In een ontwikkeltraject van zes tot twaalf maanden gaan we op zoek naar wat iemand nodig heeft om weer duurzaam te kunnen aansluiten op de arbeidsmarkt. Dat is altijd maatwerk en in samenspraak met de werkzoekende en ketenpartners als het Werkplein Hart van West-Brabant en ISD Brabantse Wal.

Haal eruit wat erin zit!
Als sociaal ontwikkelbedrijf is het onze missie om mensen uit zichzelf te laten halen wat erin zit en ze zo meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt en in het leven. We beloven je de komende maanden op de hoogte te houden van alle mooie ontwikkelingen in en rond ons bedrijf. Er staat dit jaar namelijk nog van alles op de planning. Ook onze website en social media zullen hierop ingericht worden. En wil je deel uitmaken van onze missie? Word dan opdrachtgever bij WVS Diensten of start jouw ontwikkelreis bij WVS Academie. Voor inhoudelijke vragen over onze nieuwe koers kun je mailen naar mt@wvs.nl. Of check alvast het coole filmpje dat we samen met collega’s maakten!

 

Recente berichten